dijous, 15 de març del 2012

Baterias portatiles

¿Cómo funcionan las baterías recargables?
La idea principal de estos dispositivos es simple: cuando se les aplica una diferencia de potencial el flujo de electrones que se produce durante la descarga se invierte, y la energia se restaura.

Que vol dir el tema de les cel·les?
La cel·la electroquímica és un dispositiu experimental per generar electricitat mitjançant una reacció redox espontània on la substancia oxidant està separada de la reductora de manera que els electrons han de travessar un filferro de la substància reductora cap a l'oxidant.
Cerca informació per allargar la vida de la vida de la bateria del portàtil.

1. Ajustar les configuracions del sistema per aprofitar al màxim la bateria (Enhanced Speedstep, Powernow!, evitar escriptures a disc dur innecessàries (revolucions), baixar lluentor de pantalla, desactivar wifi quan no sigui necessari, desactivar dispositius després de períodes d'inactivitat (discos, pantalla, ..), etc..)

2. Si no es va a usar la bateria durant un període de temps, guardar-la descarregar-la (amb 40% de càrrega aprox.) i en llocs en els quals ,no, aquest sotmès a temperatures altes i als rajos del sol (Ex. Vehicle). Llocs frescos. En cap cas, guardar-la a càrrega completa en llocs calorosos.

3. Quan el portàtil es trobi endollat a la xarxa elèctrica, llevar la bateria. Si la bateria es troba al 100% no seguirà carregant i funcionés únicament amb la xarxa elèctrica.

4. Evitar comprar bateries i emmagatzemar-les, ja que la seva vida útil es consumeix encara que no aquest en ús. En comprar la bateria observar la data de fàbrica, tenint precaució de ,no, comprar estoc vell encara que sigui a preus barats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada